Шест нови попълнения си осигури до момента ФК Хебър 1918.

Договорка с представителния футболен отбор на Пазарджик вече имат вратарят Петър Дебърлиев(Септември – София), защитникът Темелко Зайков(Свобода – Пещера), халфовете Никола Иванов – Шейха(Локомотив – София) и Атанас Велев – Крауч(Свобода – Пещера) и нападателите Георги Чакъров(Спартак – Плевен) и Адриан Краев(Ботев – Враца).

Вратарят Петър Дебърлиев е от Пловдив, 26 годишен.

Идва от столичния Септември, с който влезе в „А” група преди 3 седмици. Играл е още за Сливен, Пирин(Разлог) и Любимец.

Халфът Никола Иванов – Шейха е от София, 29 годишен. Вътрешен полузащитник. Той е познат на феновете на футбола от областта основно от престоя си в Оборище(Панагюрище), където игра 3 години и беше капитан на отбора. Юноша е на Локомотив(Сф). Именно там Иванов игра през миналата година. Носил е още екипите на Спортист(Своге) и Пирин(Гд).

Нападателят Георги Чакъров е Смолян, 28 годишен. През последната 1 година се подвизаваше в Спартак(Пл).  Преди това е играл за Нефтохимик(Бургас), Черноморец (Поморие), Любимец, Дунав (Русе), Спортист(Своге) и Левски(Сф).

Халфът Атанас Велев – Крауч е от септемврийското село Ковачево. 24 годишен. Юноша на Бенковски(Пазарджик). Идва от Свобода(Пещера). Играл е още за родния Бенковски(Пз), Чико(Бяга) и Балкан(Варвара).

Нападателят Адриан Краев е от Враца, 19 годишен. Той е брат на доскорошният футболист на  Левски Божидар Краев.

Защитникът Темелко Зайков от Величково. На 23 години е. Привлечен от Свобода(Пещера), където се състезава за последно. Кадър е на школата на Хебър, но е носил екипите на отбора от родното си село Величково и на ФК Балкан(Варвара).

По взаимно съгласие до момента с Хебър са се разделили вратарят Димитър Грабчев, защитниците Илиян Марчев и Заприн Голачки и нападателят Никола Грозданов.

Ръководството на ФК Хебър 1918 им благодари за съвместната работа през отминалия сезон и им пожелава много бъдещи успехи на футболния терен.