ВК „Хебър“ представя централните си блокировачи Петър Бъчваров, Иван Тасев, Мартин Палийски и Венцислав Трифонов – това са централните блокировачи, които ще облекат екипа на мъжкия волейболен отбор на „Хебър“ през новия сезон.

В Пазарджик от миналия сезон остават Петър Бъчваров и Иван Тасев, които имаха основна заслуга за спечелването на Висшата лига с отбора на „Хебър“.

Мартин Палийски е на 28 години, висок 200 см. Има 10 годишен опит в Супер лигата на България, два пъти е вицешампион на страната с отбора на КВК Габрово и два пъти е печелил бронзовите медали с отборите на „Нефтохимик“ Бургас и Монтана Волей. Също така е играл за „Пирин“ Разлог, „Локомотив“ Пловдив и „Строител“ Пловдив. Бивш състезател на националния отбор на България.

Венцислав Трифонов е на 25 години и е висок 204 см. Спечелил е две шампионски титли с отбора на „Марек Юнион-Ивкони“ и сребърен медал от европейското първенство за младежи през 2010г. Играл е още за „Левски“ София, както и за пловдивските „Локомотив“ и „Виктория Волей“.

19TASEV 19TRIFONOV19PALIYSKI19BUCHVAROV