01LJAFTOV

Волейболен клуб „Хебър“ привлече македонския национал Александар Ляфтов. Той е на 27 години и е висок 198 см. През изминалия сезон Ляфтов стана шампион на Хърватска с отбора на „Младост Рибола Кастела“, като спечели приза за MVP на първенството. Също така е бил шампион на Ирак със отбора на „Соут Газ Компани“ и на Македония с отбора на „Работнички“ Скопие, с който печели и купата на страната. С националния отбор на Македония има три сребърни медала от Европейската лига, през 2015, 2016 и 2017 година. На клубно ниво се е състезавал още за турските „Галатасарай“ и „ПТТ Волейбол“, румънския „Стяуа“ Букурещ, кипърския „Анагенниси Деринеяс“, сръбския „Раднички“ и македонския „Гио Струмица“.

01SIMEONOV

Другото ново попълнение в редиците на „Хебър“ е бившият капитан на „Миньор“ Перник – Мартин Симеонов. Той е 28 годишен и е висок 190 см. Симеонов е играл и за белгийския „Ларем“, където става най-добър посрещач в лигата за 2011г.

01божков

 

В Пазарджик продължават кариерта си Илиян Божков и Костадин Бишуров. Божков е на 25 години, 200 см., кадър на детско-юношеската школа на „Хебър“, а по-късно и играч на „Пирин“ Разлог. Бишуров е 23 годишен, висок 192 см. Състезавал се е за „Виктория Волей“, „ЦСКА“ и КВК Габрово.

 

01BISHUROV