Плюс Фестивал се завръща в Пазарджик за четвърта поредна година. За пореден път от 1 до 3 септември центърът на града ще се превърне във вряща от известни имена сцена.
От началото на август организаторите започнаха да обявяват участниците. С много от тях сме се срещали в предишните издания на феста, но въпреки това с готовност ще ги аплодираме. Причината? Защото са супер и защото знаят как да вдигнат адреналина на публиката.
Със сигурност ще видим невероятният Криско на 3 септември, а любимият Орлин Павлов ще направи таен концерт в Пазарджик, в първата петъчна вечер на месеца даващ старт на есента, казват концертът щял да започне в 20.00. Не е ясно къде, но пък е ясно, че Тита ще пее на 2-ри септември.
17тита
Кой още?
Момчетата от Electra Crew отново се завърнат на сцената на Плюс Фестивал 2017.
Първото чужденстранно попълнение е факт – приветстваме Karina Ghita(РУМЪНИЯ)! След участието и на Плюс Фестивал през 2016 г. Карина подписа с Roton Music и направи няколко супер успешни проекта.
Плюс Фестивал 2017 няма да се размине без як пазарджишки талант! Емил Петров ще ви покаже как го правим местните. Keep up!
Лидия Стаматова идва на сцената на Плюс Фестивал Пазарджик 2017 директно с трансфер от Бургас! Лидия стана разпознаваема от участието си в „Големите надежди“, а от тогава има няколко авторски проекта и редица покани за участия.  MODICA BAND са ви приготвили супер якия трак-лист. След тоталния фурор на Плюс Фестивал 2014, на сцената в Пазарджик отново ще видим Ritam Sex-i-Ja Red Hot Chili Peppers Tribute band(СЪРБИЯ).
Поредна доза пазарджишки талант! Момичетата от Албена са сигурни, че ще направят шоу на сцената.
 F.O. & Peeva на сцената на Плюс Фестивал 2017! Получихме толкова молби за тях, че нямаше как да не удоволетворим желанието, а и има защо! Истински хип-хоп на 2-и септември в Пазарджик – обещават организаторите от Съвета за младежка политика.