Лятото е сезонът на отпуските, но най-често тогава се хвърляме да правим ремонти и да пренареждаме жилищата си. Предлагаме ви един евтин вариант да обновите своите дворни или домашни мебели. Не изисква много умения, средства и изобретателност, просто трябва да се вдъхновите и да го направите.

Палетите можете да си набавите от фирма, която извършва транспорт на зеленчуци или други продукти. Цената на един брой е не повече от десетина лева, а тъй като ще ви трябват само два палета, можете да ги получите и като подарък.

Първата ви работа е да ги почистите с шкурка, за да избегнете неприятно забиване на дребни тресчици по краката или ръцете ви. След това помислете за цвета на боята. Най-добре е да го синхронизирате с цвета на стените, вратите или парапетите на верандата. В повечето случаи обаче, хората предпочитат да оставят естествения цвят на дървото и само лакират новата си придобивка.

Боядисвате и слагате отгоре стар матрак, който отдавна събира прах на тавана или в килера. Мятате покривка по ваш избор, а също така и възглавници, които ще ползвате като облегалка. Всъщност ако нямате матрак, можете да ползвате и само възглавници.

Ако имате повече палети на разположение, можете да си направите и масичка.

21палети