С гол в 71 -та минута, реализиран от Атанас Велев – Крауч, Хебър спечели битката с отбора на Миньор – Перник. Нашите момчета показаха класа и не остъпиха на далеч по-известния си съперник.

Напрежение имаше от първата минута на двубоя, когато агитките на Хебър и Миньор влязоха в словесно стълкновение на стадион „Г.Бенковски“ в Пазарджик, малко по-късно вербалните нападки преминаха в бой с камъни. – ТУК Това принуди съдията на срещата да прекъсне за минути мача, тъй като се наложи полиция да въдворява ред сред публиката.

Изцяло обновените сервизни помещения на спортното съоръжение посрещнаха футболистите от Перник и Пазарджик, а техните фенове си разменяха любезности още преди първият съдийски сигнал. Два червени картона белязаха играта, като първият от тях бе за гостите, а в края на мача и за домакините.

Съдийството на мача в Пазарджик беше поверено на елитния столичен рефер Волен Чинков, който вчера ръководи мачът от първа лига между тимовете на Локо(Пд) и Дунав. Асистенти на Чинков бяха Иво Колев и Владимир Велев, а 4-ти съдия – Иво Ценов. Делегат на двубоя ще бъде Валентин Борисов. Всички длъжностни лица са от столицата.

Победата в Пазарджик изведе Хебър на челното място в Трета югозападна лига, сега пред момчетата стои въпросът, дали ще успеят да запазят позицията си?

26хебър