Ръководството на ФК Хебър, съвместно с Телекабел, организира излъчване на мача между Хебър и ЦСКА 1948 на живо по Телекабел ТВ. Двубоят е утре, сряда, от 18:00 ч. Технически причини и кратките срокове не позволяват излъчването на срещата пред самия стадион.

В тази връзка искаме да уверим, че ръководството на ФК Хебър възнамерява да върне пазарджишкия футбол на професионалното ниво, което заслужава и всички действия са плод на премислени действия, отговорни решения и сериозен ангажимент от всички в клуба. Смятаме, че с тези си действия клубът отново показва, че търси интереса на феновете – нещо, което няма да постигнем с безмислени декларации и спекулация, а само и единствено с усърден труд и много любов. Зелените напред!-призоваха от ръководството на отбора.

Припомняме, че до тази ситуация се стигна след като в събота по време на домакинския мач на Хебър и Миньор, Перник, двете агитки се сбиха и се наложи намесата на полиция, а съдията бе принуден да прекъсне мача, до успокояването на страстите.

Въпреки това Хебър успя да спечели срещата и в момента е водач в класирането на Трета югозападна лига, с три победи от три играни до момента мача. Утре играем кръг от турнира за Купата на България.