Орлин Павлов – звездата на нашия таен концерт, ще завладее сцената на Плюс Фестивал на 1-и септември. Локацията не се споменава за да засили усещането, което изпълнителят и неговата банда (Живко Петров – пиано, Веселин Веселинов – Еко – контрабас, Димитър Семов – барабани) ще предадат на публиката.

За разлика от останалите концерти от нашата програма, тематиката на този е малко по-лична. Задушевната атмосфера на локацията, която сме избрали ще допринесе допълнително към връзката публика-изпълнител. Независимо дали сте фенове на този тип събития, певецът с ,,кадифен глас‘‘ ще преобърне представите ви за начина, по който се поднася музика в Пазарджик. Ако имате любими хора или приятели, с които искате да споделите емоцията на този концерт или просто искате да си изкарате готино – това е вашето място. Подгряващи изпълнители на Орлин Павлов – Secret Location Concert ще бъдат Георги Зайков и Едит Унджиян.

С организаторите можете да се свържете тук

Ако имате желание да присъствате на концерта, условията са максимално опростени:

– Идвате да вземете специалната си покана от нашия офис, а в замяна трябва да оставите телефонния си номер, чрез който ние ще се свържем с вас в деня на концерта и ще ви обясним всичко необходимо.
– Ще бъде нужно да заплатите 5 лв., които екипът на Фестивала ще инвестира в тазгодишната благотворителна кауза.
-Офисът ни се намира в зала Маестро Георги Атанасов, където може да ни намерите от 10:00 до 13:00 дори през уикенда.

Единственото нещо, което може да ви подскажем за сега е, че концертът ще се проведе в рамките на централната част на град Пазарджик от 20:00.

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!