Системен нарушител на правилата за движение по пътищата не спрял на стоп-палка шофирайки нерегистрирано АТВ е задържан в ареста на РУ-Септември. Вчера преди обед на централната улица в Белово по време на полицейска операция служители извършвали проверки на водачи и автомобили. Единият от униформените забелязал по улицата да се движи АТВ без регистрационни табели. Той направил опит със стоп-палка да спре водача за проверка.

Водачът на АТВ-то обаче не се подчинил, дал пълна газ и направил опит да избяга. Полицаите действали бързо и хладнокръвно, като предприели преследване с два служебни автомобила автомобила. Не след дълго возилото било спряно, а водачът му установен.

Оказало се, че това е стария им познайник А.Р.- 32г. от беловското село Сестримо. Той е с отнето свидетелство за управление на МПС заради извършени от него многократни нарушения на правилата за движение по пътищата. Мъжът е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Септември, като дори е оказал и съпротива при задържането му. Спрямо него са образувани полицейски производства.