УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ, УЧИТЕЛИ И ВЪЗПИТАТЕЛИ,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
От името на общинска администрация и лично от мое име Ви поздравявам по случай откриването на учебната 2017 – 2018 година. Петнадесети септември е тържествен ден не само за първокласниците, които за първи път ще прекрачат прага на своето училище.

Петнадесети септември е празник за всички нас – ученици, учители, дейци на образованието и граждани, защото качественото образование и изграждането на ценностна система у подрастващите е гарант за бъдещето на нацията, за бъдещето на нашата община.

Уважаеми учители и възпитатели, убеден съм, че чрез Вашия висок професионализъм и всеотдайност ще допринесете за създаването на високообразовано, уверено и силно бъдещо поколение, защото утрешният свят се гради чрез знанието, а богата и просперираща нация може да бъде само образованата нация. Пожелавам Ви здраве, сила на духа и успехи в отговорната мисия. Скъпи ученици, пожелавам Ви успешна учебна година, много смели мечти, нови приятелства и незабравими преживявания. 


Нека първият учебен звънец постави началото на смели надежди, очаквания, стремеж към знания, мъдрост и предизвикателства, както за всички ученици, така и за техните учители, възпитатели и родители. 


На добър час през новата 2017 – 2018 учебна година!


Неби Бозов

Кмет на община Сърница