От днес Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, въвежда новата услуга Flexible Travel Partner („Гъвкав избор на партньор за пътуване“). Тя позволява на клиентите да правят нова резервация, без да включват имената на всички пътници. Този иновативен нов продукт е разработен за клиенти, които искат предварително да си резервират полет на ниски цени, но още не са сигурни с кой ще пътуват.

При закупуване на услугата Flexible Travel Partner клиентите на Wizz Air трябва въведат името само на един пътник, но могат да резервират билети за до 9 допълнителни пътници, без да включват имената им в момента на резервацията. Клиентите могат да предоставят допълнителните имена във всеки един момент чрез достъп до онлайн резервацията си преди момента на чекирането онлайн. Новата услуга Flexible Travel Partner на Wizz Air се предлага срещу такса от само 10 евро/пътник/полет. Допълнителна информация за продукта и условията може да намерите на: https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/wizz-uslugi/flexible-travel-partner#/

Wizz Air непрекъснато се стреми да подобрява своите услуги и продуктово портфолио, за да отговори най-добре на нуждите на разумните пътници, като предоставя на клиентите си все по-голяма гъвкавост по време на процеса на резервация. Днешната новина е естествено продължение на неотдавнашното представяне на иновативния продукт Fare Lock на Wizz Air, който позволява на клиентите да запазят избраната тарифа за период от 48 часа. Авиокомпанията предлага и различни други услуги, които помагат на клиентите да се възползват максимално от пътуването си с Wizz Air – подробности за тези продукти можете да намерите на wizzair.com.

Джордж Михалопулос, главен търговски директор на Wizz Air, коментира: „След неотдавнашното представяне на услугата Fare Lock ние сме щастливи да обявим добавянето на друга новаторска услуга към непрекъснато нарастващото ни продуктово портфолио. Гъвкавостта става все по-важна при планирането както на бизнес пътувания, така и на пътувания с цел почивка. С нашата нова услуга Flexible Travel Partner клиентите могат да оставят решението с кого да пътуват за последната минута, докато междувременно си запазят полет на възможно най-изгодна цена. Ние продължаваме да следим предпочитанията на потребителите и да създаваме продукти, съобразени с техните нужди.“


За Wizz Air 
Wizz Air е най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа. Тя обслужва флотилия от 85 самолета Airbus A320 и Airbus A321 и предлага над 500 маршрути от 28 бази, свързващи 142 дестинации в 43 страни. В Wizz Air екип от приблизително 3300 авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитания избор на 23,8 милиона пътници според резултатите от финансовата година, приключила на 31 март 2017 г. Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ и е включена в индексите FTSE 250 и FTSE All-Share. Wizz Air е регистрирана в Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA), Оперативен одит за безопасност (IOSA), глобалният еталон за признание за сигурност на въздушния транспорт. През 2016 г. компанията бе обявена за Авиолиния с най-добро съотношение между цена и качество от редакторите на Air Transport World, едно от водещите списания, посветени на сектора, както и Нискотарифна компания на годината от Центъра за авиация (CAPA), водещ доставчик на независима информация в областта на авиацията.