Съпругата на кмета на Стрелча Дони Чачова бе гост на „Преди обед“ по БТВ, където разказа историята на своята любов със Стойно Чачов.

27дони чачова

„Усещането в моя брак е за пълнота и осъзнат избор, сигурност, че съм направила най-правилния избор и сме взели най-доброто решение, ние сме зрели хора. Ако няма чувства и емоция, не се получава нищо, така че емоциите също са налице“. – разказа Дони.

27чачови

„Стигнах до този избор благодарение на мъжа до мен, историята ни е много интересна. Той ме потърси като текстописец, поиска да напиша химна на Стрелча. Така аз отидох на среща, уговаряхме се около две седмици, да се видим на едно кафе. Но около пет минути говорихме за химна, а после започнахме да си говорим общи неща и това продължи три часа.

След това се разбрахме да се видим пак и това стана след два часа, ние се видяхме и повече не се разделихме. Това беше любов от пръв поглед. След няколко дни аз започнах да давам заден, защото се боях от това, че съм Мисис Баба, той е шест години по-млад от мен. Това много ме тревожеше в началото. Аз исках да сложа край на историята ни, но той каза – не, аз ще се боря за теб, докато не те спечеля. Ето това ми даде той.

Обстоятелствата ни подложиха на тест, той е кмет на малък град, хората четяха куп неверни неща изписани за мен и стигаха до него като бумеранг. Той нито веднъж не се огъна, той казваше – аз съм информиран човек и знам, че за всеки всичко може да бъде написано. Три месеца след запознанството си аз казах „да“. Бях болна и той ми звънеше непрекъснато, когато може, за да ме пита как съм. Той дойде след като цял следобед не вдигаше телефона и ми донесе един огромен букет и ми даде пръстена.“ – разказа Дони.

Две сватби е направило семейството, защото първата е била само с 38 човека и се сторила малка на кума на Чачови. Той настоял и така преди месец се състоя втората, многолюдна и голяма хубава, българска сватба. С много музика и хора. Всеки от гостите е получил огромен шоколад, сватберо вино и мускалче с розова вода от градините на Стрелча.

27чачови3