04ники

Представяме ви първия лектор на публичната дискусия „Пътят на програмиста” – Николай Стоицев. Той работи като софтуерен инженер в Uber, където разработва големи системи обработващи плащания. Има бакалавърска степен по компютърни науки от СУ „Св. Климент Охридски“. В момента учи магистратура „Извличане на информация и откриване на знания“. Работил е в компании като IBM и VMWare.

04сискоВторият лектор, с който ще се срещнете по време на публичната дискусия „Пътят на програмиста” е С.Г. Той има завършена бакалавърска специалност „Компютърни науки” и в момента учи магистратура „Компютърна лингвистика”. Работи като програмист в ChaosGroup и има стажове във VMware и Google.

04ангел

Ангел Венчев е третият лектор, с който ще се срещнат регистриралите се за публичната дискусия „Пътят на програмиста”. След завършване на средното си образование той продължава в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ със специалност „Компютърни науки”. Учил е и в Karlsuhe Institue of Technology в Германия. Ангел е работил в българската компания „ОмегаСофт” по payroll софтуер, а в момента е софтуерен инженер в MentorMate.

Очакваме ви на 5-и октомври от 19:00 часа в Изложбена зала към театър „Константин Величков”. За регистрация, желаещите трябва да изпратят имейл на office@youthpolicy.bg, който съдържа техните имена, професия, институция и/или компания или занимание (ученик, студент) или да се обадят на телефон 0893 00 23 93.