На 23 ноември фондация Заедно в час, съвместно със Съвета за младежка политика организира събитие в Пазарджик, за да постави начало на диалог сред жителите на града за положителна образователна и обществена промяна. Затова и социалното събитие в Пазарджик този месец се нарича “Поведи промяната в Пазарджик”. Срещата ще се състои на 23 ноември от 18:30ч. в театър „Константин Величков“.

На събитието ще бъдат представени истории на хора, които ще споделят своя опит в постигане на целите си и своите рецепти за реализация. Ще чуем и идеите за промяна от жителите на Пазарджик, както и реални възможности за подобряване на най-важната предпоставка за успешно развитие на обществото в България – образованието.

Основната мисия на фондация Заедно в час, създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация “Америка за България”, е свързана с подобряване на достъпа до качествено образование на децата, независимо от това кое училище посещават, в кое населено място живеят и какви са финансовите възможности на родителите им. Защото именно от децата започва и промяната на цялото ни общество. Ако искаме да променим него, трябва да променим и житейската траектория на учениците.

Заповядайте на събитието на 23 ноември като се регистрирате безплатно на: http://bit.ly/2ipOCwF. А ако припознаете себе си и като социално активния човек, търсен от фондацията, кандидатствайте на www.zaednovchas.bg до 20 ноември.