Инициативата е под егидата на  МОН в рамките на Европейската седмица на професионалните умения

 „Електроразпределение Юг“ ( част от ЕVN България) ще се включи в инициатива Ден на отворените врати, която се организира от Министерството на образованието и науката (МОН) в рамките на Европейската седмица на професионалните умения (20 – 24 ноември 2017 г.). В тази връзка на 23 ноември 2017 г. (четвъртък), за периода от 15:00 до 17:00 ч., общо 11 Клиентски центъра на „Електроразпределение Юг“ в различни градове ще отворят врати за посетители:

Смолян, Кърджали, Пазарджик, Загоре (гр. Стара Загора, ел.подстанция, блок 5), Бургас Юг (кв. „Меден рудник“, „Капчето“), Сливен, Ямбол, Пловдив Център (ул. „Павликенска“ 13), Хасково, Карлово, Асеновград.

 

Всеки, който прояви интерес, ще има възможност да научи специфики от дейността на електромонтьорите и проектантите по техническото обслужване на електроразпределителната мрежа и съоръжения; за начина на организация и работа при съблюдаване нормите за безопасност.

 

Участието на „Електроразпределение Юг“ в инициативата цели засилване на общественото внимание към значимостта на професионалното образование в сферата на електротехниката и превръщането му в привлекателен избор за младите хора.

 

Повече за инициативата:

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6336872960816742401