Съветниците Стефан Малинов и Петьо Кънчев дариха по една месечна заплата си за момиче от Бошуля, което има нужда от смяна на тазобедрените стави, за да проходи нормално. Таня Бабинкова може да претърпи операция, която да и помогне, но сумата за това е непосилна за нейното семейство.

11таня

„Нека помогнем заедно!” – това е апелът е на общинския съветник на ГЕРБ от село Злокучене Стефан Малинов. По този повод той е решил да дари една своя заплата като общински съветник в Септември в помощ на Таня. „Нека покажем, че когато сме сплотени можем да постигнем всичко. Една млада жена се нуждае от средства за да може отново и пълноценно да води своя живот”, допълни Малинов.
Желаещите да помогнат на Таня могат да направят това на следната ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА: 


ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА АД

IBAN: BG54FINV91501016759944 сметка в лева

BIC: FINVBGSF на името на ТАНЯ АТАНАСОВА БАБИНКОВА

 

Даренията, събрани на благотворителния коледен базар в залата на Общински съвет – Септември са на стойност 420 лева и 50 ст.  Днес зам.-кметът инж. Явор Митев придружаван от свещеник Йордан Василев предаде средствата на семейството на Недялка Ваклинова, която се нуждае от пари за рехабилитация след претърпяната бъбречна трансплантация.