Със следния стартов състав започна тази вечер двубоят на Хебър с ЦСКА за Суперлигата, в спортна зала „Васил Левски“ - Венцеслав Трифонов, Мартин Палийски, Мартин Симеонов, Минчо Минчев, Ивайло Лалов, Александър Ляфтов и Любомир Агонцев, това бе и отборът, който разгроми пернишкият Миньор в турнира за Купата на България.

Старши треньорът Атанас Петров бе оставил на резервната скамейка седем от своите състезатели, като част от тях се изправиха на терена в хода на мача. Първият сет бе взет от домакините(25:21), а гостите успяха да се преборят успешно за втория(16:25). Третият се оказа изключително оспорван, но спечелен от ЦСКА (17:25), а пазарджиклии показаха, че не са лесен противник и спечелиха четвъртия сет(25:21).

Решаващ в днешния мач се оказа петият сет, в който пазарджишките тигри получиха надмощие от самото начало. В крайна сметка успяха да вземат полагащото им се и биха ЦСКА с 15:9. Мачът достави удоволствие на многобройната публика, която неудържимо аплодираше своите любимци при всяка нова точка. Общо два часа продължи оспорвания двубой, но всяка минута от него си струваше за зрителите.