Пазаруването през януари е белязано от разпродажбите. Те са навсякъде, но в МОЛ-а ще откриете маркови стоки, на супер – изгодни цени. Ако сте работеща жена обаче, със сигурност нямате време да щъкате по МОЛ-ове. Заради това най-добрият вариант е пазаруването по интернет.

В момента има намаления до 70% в магазините на MANGO. Дрехи, които обичайно надхвърлят 150 лв., сега могат да се напазаруват значително по-евтино.

Но, за да не се втурнете и да си поръчате неща, които после може никога да не облечете е най-добре да действате с план. Трябва ви ново палто, джинси и пуловер. Студът още не е отминал, дрехите ще можете да носите чак до края на март. Така хем ще сте по последна мода, хем ще сте спестили и пари.

Ето линк към  MANGO, дори и да не харесате нищо, ще можете да се сдобиете с идеи за комбиниране на цветове и материи. Освен това обърнете внимание на факта, че карираните манта от времето на вашите майки и баби, отново се завръщат на модния подиум.

23нм

Днес е и ден с отстъпки до 70% в магазините на HM. Не забравяйте обаче, че ще ви вземат и пари за доставката. За MANGO цената е 15 лв. В НМ е до седем лева.