Ана Гройс, PZdnes.com

Мис България 2013 Нанси Карабойчева стяга сватба. Красавицата от Юнаците беше забелязана заедно със сестра си Виктория в меката на булчинските рокли Асеновград. Нанси мери рокли в модната къща на известния дизайнер Христо Чучев, а междувременно по-малката от сестрите Карабойчеви се оглеждаше за официална рокля за предстоящия й абитуриентски бал, който ще е през май.

Мис България 2013 се беше спряла на два модела на Чучев от колекцията му сватбени рокли 2017. Нанси се сгоди на връх Стефановден за дългогодишния си приятел волейболния национал Добромир Димитров. Двамата влюбени са заедно повече от пет години. За кога е планирана сватбата, все още не е ясно.

„Преди месец (на 27-ми януари) казах „ДА“ на най-прекрасния мъж. Мина вече достатъчно време, за да го осъзная… Благодаря ти, Банче, че ме подкрепяш винаги, дори когато не вярвам в себе си, че ме окуражаваш, когато се колебая, че ме слушаш, когато и сама не се чувам. И най-вече, че ме обичаш, дори когато аз не се харесвам, благодаря! Обичам те!“, написа в профила си във Facebook Нанси.