Ана Гройс, PZdnes.com

В понеделник на голяма сцена в пазарджишкият ДКТ „Константин Величков“ предстои премиерата на „Бутилка оцет“ от 19:00 часа. Представлението по едноименната новела на Петко Симеонов ще се играе още веднъж на 22-ри. Режисьор е Румен Рачев, с участието на Детелина Стойчева, Калин Попов, Иля Пепеланов, Нели Сиракова, Тодор Кайков и Кристина Топалова – гост, със специалното участие на Камен Воденичаров.

На 26-ти на камерна сцена от 19:00 часа ще се играе постановката от Алфред Дьо Мюсе „С любовта шега не бива“ – спектакъл, който не бива да пропускате.

Причините са много – брилянтната игра на отличните комедийни актьори на пазарджишкия театър, впечатляващата режисура, сценография, сюжет, който няма да ви остави безразлични, шедьовър на френската драматургия, който оживява на нашата сцена. С участието на Тодор Танчев, Димитър Терзиев, Елена Замяркова, Симеон Гълъбов, Людмила Даскалова и Августина – Калина Петкова и Стефан Попов като гости.

Месецът ще завърши с класика. Театър Българска Армия гостува на 28-ми с „Железния светилник“.

Останалите съботи до края на месеца също отредени за децата. На 17-ти  ще се играе „Джак и бобеното стъбло“, а на 24-ти февруари – „Малкият Мук“, отново от 11:00.