Младият музикален талант от СУ“Георги Бeнковски“ – Кристиян Павлов се включи в надпреварата на Асоциация на Кеймбридж училищата в България. Той се представя с песен на Алиша Кийс.

Кристиян не веднъж е доказвал своите певчески способности, той има първо място в категория „Оригинална песен“ от VI Международен конкурс за млади таланти „Еврокидс лято“ – Майори, (Италия), 17-19.06.2016 г. Конкурсът е от календара на световната асоциация на фестивалите и артистите(WAFA). Спечелил е и втора награда в категория „Естрадна и популярна песен“ в XVIII Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда“ – Слънчев бряг, 18-26.08.2016 г. Младият поп и рок изпълнител Кристиян Павлов през миналото лято се завърна с награди от всички състезания и конкурси, на които се яви: – “ Съзвездие ” гр. Несебър – златен и сребърен медал; “ Ние 21век ” гр. Слънчев бряг – златен и бронзов медал; “ Утринна звезда ” – гр. Слънчев бряг – два златни медала; “ Ноти  по пясъка “ гр. Приморско – златен и сребърен медал и други. Заради това получи и парична премия от общината, тя му бе връчена от кмета Тодор Попов.

Асоциацията на Кеймбридж училищата в България е създадена през 2005 г. от издателство Клет България ООД, изключителен представител а Cambridge University Press, като доброволно обединение на училища, стремящи се към по-високо ниво на преподаване на английски език.
Днес в Асоциацията членуват над 100 от най-добрите училища в страната и интересът към нея непрекъснато нараства.

За да харесате изпълнението на Кристиян Павлов – ТУК