Бих искал да ви информирам, че обявяваме едномесечна ваканция във всички училища и детски градини на територията на Община Пазарджик! Спешните мерки бяха взети на свикания кризисен щаб, поради очаквано слънчево време в следващите седмици. Моля всички съграждани да имат предвид, че днес е ден на шегата, а всички ученици да се стягат за дълга почивка чак през лятната ваканция!

Честит празник и на всички именици! Бъдете здрави и благословени! – това написа на фейсбук страницата си днес кметът на Пазарджик Тодор Попов.

Присъединяваме се към благопожеланията за Цветница, като пожелаваме на всички, които празнуват днес да имат много спорна и успешна година. А също така, бихме искали да напомним, че великденската ваканция за учениците от първи до единадесети клас е от 31 март до 9 април, а за дванадесетокласниците от шести до девети април.

Ако все пак сте решили да ваканцувате цял месец, то ще трябва да си вземете извинителни бележки от кмета. Те ще се раздават ежедневно от пет до седем сутринта пред входа на общината.

Ако все още не сте се сприятелили във фейсбук с кмета Тодор Попов – можете да го направите – ТУК