Около 09.00 часа е получен сигнал в ОД МВР-Пазарджик за пътен инцидент в района на 79-ти километър от АМ „Тракия“ в платното по посока за София, съобщиха от Пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Катастрофата е между лек автомобил „Фолксваген“ и товарен МАН с турска регистрация. Няма пострадали хора, има само материални щети, основно по леката кола. Няма затруднение за движение по автомагистралата.

Трима души са загинали, а един е ранен при катастрофа на автомагистрала „Тракия“, съобщиха от сливенската полиция. Тежкият инцидент е станал около 2:30 часа тази нощ. До него се е стигнало, след като лека кола „Рено“, спряла в аварийната лента, е била ударена от „Ауди“. Инцидентът е станал на 267 километър от автомагистралата в посока град София.

От вторник шофьорка е в болница, след като се преобърна с автомобила си на АМ „Тракия“. Произшествието настъпило около 21.20 часа в района на 118 км, посока София. Лек автомобил „Волво се ударил в мантинела и се обърнал в крайпътна канавка. 56-годишна пазарджиклийка, която пътувала сама в колата, е оставена под лекарско наблюдение. Отрицателна е алкохолната й проба. Случаят е отработен по административен ред