В спортна зала ”Васил Левски” днес се проведе среща между Европейските шампионки Габриела и Стефани Стоеви и съотборниците им от “Бадминтон-скуош клуб Пазарджик” и бадминтонисти от клуб “ Бенковски”.

Срещата премина под зоркото око на златното момиче на българската художествена гимнастика и отговорник за спорта в Пазарджик – Ренета Камберова, която също има съществен принос за привличането на момичетата в “Бадминтон-скуош клуб Пазарджик”. На срещата шампионките разказаха за себе си, за своя спортен път, за тренировките, за това как са тренирали като ученички, как се спазва режим, как оползотворяват малкото си свободно време, как са се чувствали, когато не всичко е вървяло в техния спортен път, как са го преодолели и какво е чувството да бъдеш на върха.

Момичетата изказаха задоволство от възможността да играят за “Бадминтон-скуош клуб Пазарджик” и за това, че се чувстват най-накрая спокойни и наистина желани и ценени в клуб в България. След това момичетата поиграха с всяко дете по малко и раздадоха много автографи и спортна екипировка Yonex.

Разбира се бяха направени безброй снимки и селфита с децата. След това двете момичета бяха приети от кмета на гр.Пазарджик  Тодор Попов, който поздрави и награди шампионките за Европейската титла и последвалите Държавни титли и им пожела медал от Световното първенство в края на месец юли.