От 21 май 2018г. Спортно училище град Пазарджик започна прием на документи за новата учебна година. През 2018/2019 година учебното заведение разширява спортните дейности и учениците ще се обучават в дисциплините ВОЛЕЙБОЛ, ДЖУДО, БОКС, МОДЕРЕН ПЕТОБОЙ, БАДМИНТОН, ПЛУВАНЕ, ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА, ФУТБОЛ, ТЕНИС НА КОРТ, КИКБОКС, ЛЕКА АТЛЕТИКА, КОЛОЕЗДЕНЕ, КАРАТЕ И БАСКЕТБОЛ.

Приемът на документи ще продължи до 20 юни 2018г.

За следващата учебна година Спортно училище град Пазарджик ще приема ученици в V, VI, VII и VIII клас.

Новото тази година е, че от VIII клас учениците започват обучение в професионално направление „ ПОМОЩНИК – ТРЕНЬОР“, което им дава отлична перспектива за реализация след завършване на гимназиален етап.

Учениците могат да кандидатстват по един или два вида спорт, като за целта ще преминат през изпити за проверка на способностите по вида спорт, които ще се състоят в два последователни дни в периода  21 до 30 юни – по предварително изготвен график.

Подробна информация за необходимите документи и изискванията кандидатите ще намерят на сайта на училището  http://www.sportnopz.com или в учебното заведение, което се намира на бул. „Христо Ботев“№38, ет. 1.