Нови постижения отбелязаха днес състезателките на СК „Диляна Прима“ – Пазарджик, след катовзеха активно участие в състезанието по масов спорт, зона Юг. В празничния за децата – 1 юни, всички участници бяха поздравени от Ренета Камберова, която даде и старт на състезанието, чийто основен организатор е клубът по художествена гимнастика със съдействието на Община Пазарджик и БФХГ.

Малките звездички на „Диляна Прима“ отново спечелиха огромен набор от златни, сребърни и бронзови медали.

Злато бе отредено за отбор Ледени принцеси, Плодчетата, Футболна фиеста, Мери Попинз. С изключително динамични и трудни композиции, грациите, успяха да пленят и публиката и съдиите. Бронзови медали получиха отборите, Кабаре и Секунди Валс.
В турнира се включиха повече от 800 деца от страната- зона юг. Състезанието бе изпълнено с много емоции, забавление, подаръци и искрени усмивки на детските лица.
Треньорите от СКХГ „Диляна Прима“, както винаги успяха да се справят чудесно и с организацията на състезанието, и да задържат своите деца отново на челните позиции. Родителите блаодарят на прекрасните Величка Петкова, Маргарита Николова и Уляна Айналиева.
01диляна1 01диляна2 01диляна3 01диляна4