За пореден единадесети път днес се проведе Общинският събор – надпяване за членовете на над 40 клуба на пенсионера, представители на съюза на хората с различни увреждания, жители на община Пазарджик и 32 села, съобщи Димитрия Церова.

На поляните в местността “Добра вода”, при отлична организация от страна на община Пазарджик, над 3500 души играха и се веселиха, почерпиха се с вкусен обяд, срещнаха стари приятели и познати, забавляваха се. Те бяха поздравени и от кмета на община Пазарджик – Тодор Попов, който им пожела да бъдат все така жизнени и да продължават да радват с присъствието си своите близки, а общината винаги е подкрепяла и ще продължи да подкрепя всяка добра инициатива свързана с подобряването на жизнената среда на възрастните хора.

Това е най-мащабното събитие за лицата от третата възраст в национален план. Благодаря на всички, помогнали ни за организацията и провеждането на събора!- допълни г-жа Церова.

Всички пенсионерски клубове с нетърпение очакват своя фестивал, като подготовките за него започват далеч преди датата на провеждането му.

07добра вода1 07добра вода207добра вода