През сезон 2018/2019 любимият ни Хебър ще продължи да се състезава в Трета лига и да се бори да достигне мястото, което му принадлежи – професионалният футбол. Вчера стана ясно, че директивата в подкрепа на “политическия” проект 1948 ще продължи и занапред, погазвайки всички правни норми за участие на тази инициатива в професионалния футбол.
 
Извървяхме един дълъг сезон, в който бяхме с класи над всички свои съперници и ще го направим отново. Ще извървим своя път с чест и достойноство – нещо, което някои хора разпознават само като дума, но не и като чувство. Ще го направим заедно с вас, защото знаем, че тези битки ни правят като един юмрук, който тепърва ще показва своите достойнства. 
Във връзка с постъпилата некоректна информация обявяваме, че Хебър ще изиграе контролна среща срещу Левски /София/ на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик. Представителните състави на двата вековни клуба ще изиграят приятелски мач като част от своята подготовка и честванията на юбилея на пазарджишкия отбор на 20-и юни /сряда/ от 18:00 ч.