Горди сме да обявим новата си инициатива, съобщиха от сдружение „За Община Пещера“, а тя е – благотворителен светски бал, който ще се състои на 21 юли в местния ресторант „Лазур“.

Куверти може да закупите в ресторант“ Лазур“, магазин „Старата поща“- срещу бившата казарма, магазин „Старата поща“- кв. Изгрев, офисът на сдружение – „Диабет“, обменно бюро“Гео Комерс“- до „Теленор“. Броят на поканите е ограничен, а цената е двадесет лева.

Балът ще осигури средства за благотворителна кауза, която ще бъде оповестена от организаторите, този път „За Община Пещера“ работи с подкрепата на сдружение „Диабет“ и Фондация „Искам бебе“.

Присъстващите на бала ще могат да си закупят предмети от благотворителен базар, ще бъде разигран и благотворителен търг. По време на самото събитие гостите ще могат да си закупят и моментни снимки, които ще се правят на място.

Тъй като местата наистина са ограничени побързайте да се свържете с Мария Джуркова и Златка Цвеева, за да си гарантирате присъствие. Облеклото на гостите на бала трябва да бъде строго официално, а за доброто им настроение ще се погрижат ансамбъл „Славейче“ и танцова формация „Етноритъм“.

Водещ на благотворителния търг ще бъде Димитър Върбанов – репортер от „Господари на ефира“, който не пожела нито една стотинка хонорар и дори ще пътува на собствени разноски, за да ни помогне. – разказа Мария Джуркова.