От 10 до 31-и юли ПП ГЕРБ – Пазарджик ще проведе традиционния фотоконкурс „Моята красива градина или балкон“. Инициативата е посветена на световния ден на градинаря – 1 август. Конкурсът е за любители градинари, които ще могат да покажат своите градини и балкони. Участието в конкурса е чрез снимки на лично съобщение на страницата на ЖГЕРБ Пазарджик във Фейсбук или в офиса на ГЕРБ в Пазарджик на ул.“Екзарх Йосиф“ 15 А ет2 от 10.07.2018 г. до 31.07.2018 г.

До участие ще бъдат допускани снимки само от определената тематика: „Моята градина или моят балкон“; снимките трябва да бъдат с кратко описание (име на участника и място на заснемане); участниците изпращат само една снимка; градината или балконът трябва да са на територията на Община Пазарджик.

На страницата на ЖГЕРБ във Фейсбук ще бъдат публикувани всички изпратени снимки. Класирането става с гласуване под снимката. Първите три снимки, събрали най-много харесвания, ще получат награди, осигурени от общинските съветници на ГЕРБ Пазарджик.

Наградите ще бъдат обявени на 1 август във Фейсбук страницата на ЖГЕРБ Пазарджик.