14ангел и грета 14ангел-грета2

Гайдарят Ангел Узунов от Равногор направи предложение за брак на приятелката си Грета. Това стана пред очите на всички останали учатници в петото Гайдарско надсвирване, което се състои днес в китното родопско село. Изключително добрият майстор на гайдата е действащ полицай в РПУ – Пещера. С приятелката си е от много време, но е решил днес да официализират връзката си с бъдеща сватба.

Преди да изслушаме петимата отличени като най-добри и продължаващи в надпреварата за първото място в надсвирването, бе дадена пауза, а водещата Веселина Бабаджанова даде микрофона на младия мъж, който отправи предложението към своята избраница. Тя отговори утвърдително, а след това последва кръшно хоро поведено от младоженеца, до него се нареди и Грета, на хорото се хваха и техните приятели.

Поздравяваме Ангел Узунов, като му пожелаваме прекрасен брак и много успешни начинания в семейния живот, заяви говорителят на ОДМВР – Мирослав Стоянов, който също е гост на събора, заедно със съпругата си Атина и малкия им син.

Благопожелания към бъдещите младоженци отправиха и Валя Балканска, както и нейният гайдар Петър Янев. Пожелавам ви да се гледате със същото възхищение в оставащата част от живота ви, пък пожела Веселина Бабаджанкова.

14ангел 14ангел214миро-йоан14миро