Отборът на ФК Хебър замина за едноседмичен лагер в к.к. Цигов чарк, където ще се готви до идната събота, когато е последната контрола на тима срещу Сокол (Марково). Заедно с отбора заминаха и две нови попълнения – Александър Александров и Николай Стоилков. Николай Стоилков е на 27 години и е защитник. Преди Хебър е играл в отбора на Банско и Септември (Симитли). Александър Александров – Аци е на 26 години и е нападател. Той идва от отбора на Пирин (Разлог), а преди това е играл във Велбъжд (Кюстендил), Ботев (Враца) и Сливнишки герой (Сливница).

Част от отбора вече няма да бъде Мурад Ибраим, който бе освободен от треньорското ръководство заради системно нарушаване на вътрешния правилник на Хебър.

До момента Хебър привлече в редиците си Георги Недялков, Якуб Идризов, Николай Хаджиниколов и Димитър Юруков. На 11-и август е първият официален двубой за нашите този сезон срещу отбора на Сливнишки герой (Сливница) на стадион “Георги Бенковски” от 18:00 часа. Преди това, на 4-и август, Хебър излиза в последна контрола срещу Сокол (Марково).