Не малко известни пазарджиклии се оказаха впримчени в казуса Олимпик АД. Къде на майтап, къде на истина, те споделиха своето мнение във фейсбук.

Ето част от коментарите по случая с фалита, който по всичко личи няма решение по нашето законодателство. „Опарените“ ще трябва да пият по една студена вода и да си направят нови застраховки. Пътният травматизъм няма да спре, нито пък ще се промени като процентно отношение.

Все повече хора се качват на колите си и ги карат без да са придобили истински умения. Други просто са си купили книжките. Катастрофите ще стават все повече, а стойността на Гражданската отговорност, все по-голяма. В крайна сметка всичко зависи от нас.

Георги Спасов
Оказах се един от 200 000, направили застраховка „Гражданска отговорност“ в застрахователно дружество „Олимпик“, което фалира. И никакво връщане на парите ни. Дружеството било чуждестранно и като такова нямало обезпечение у нас.Не вярвам да е така в другите страни. Както и да е. Сега ние, прекараните, можем да си основем една партия, даже някои от нас може да влязат в парламента. Да не говорим за много други, излъгани по подобен начин. Та, мисля си, у нас в момента най-голямата партия е тази на ПРЕЕ…БАНИТЕ. Ако има кой да ни организира, направо ще вземем властта.
И аз съм към „Олимпик“, но извадих късмет, че годишната застраховка изтича точно на 18 август. Но, че държавата си гледа работата през пръстите е ясно и това се вижда навсякъде.

Iliya Kolchev

И да подавате, и да не подавате жалби против ЗК„Олимпик”, след дъжд, качулка! А, сметката е много проста: 200 000 застраховки, при средна цена 200 лева, прави 40 000 000 лева! Активите на дружеството са най-много до 1 000 000. Сами си направете сметка, какво ще получите и къде са парите от застраховките ви: вече са разпределени, отдавна!!!
Хайде сега, правете колективни жалби, дружни жалби и каквито си поискате жалби, парите ви ги няма, ОВЦЕ ИЗДОЕНИ!
И заради прекрасният фалит, предстои вдигане на застраховките със 100%, която цена ОВЦЕТЕ отново ще платят безропотно !!!
ЧЕСТИТО!!!!