Трима са пострадали при пътни инциденти през изминалото денонощие. Първата катастрофа е регистрирана около 21.00ч. в района на АМ „Тракия“.

31-годишният Х.П. от Хасково блъснал с лек автомобил „Тойота“ внезапно изскочилият на пътното платно П.П.- 62г. от пловдивското село Крумово. От удара мъжът е с фрактура на единия крак. Той е транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик за лечение без опасност за живота.

Вторият случая се разиграл час по-късно на пътя между Пазарджик и съседното село Добровница. Полицейски екип предприел проверка на мотоциклет с двама души на него. Водачът обаче не спрял на подадения сигнал и продължил по пътя си с още по-висока скорост. Той обаче загубил контрол над „Хонда“-та и мотоциклетът се озовал в канавката. Униформените установили, че водачът е В.Т.- 28г. от Пловдив, а пътникът зад него е 17-годишен тийнейджър от село Огняново.

И двамата са транспортирани от екип на „Спешна помощ“ в областната болница с различни травми и наранявания, но без опасност за живота. На мястото е извършен оглед, образувано е дознание.