Пазарджиклийката Златка Райкова е едно от лицата, които тази вечер се озоваха в къщата на Big Brother: Most Wanted.

Тя е известна с титлата „Мис Плеймейт 2007“, но днес тя е далеч от този си имидж. Доста години минаха от тогава и се дистанцирах от този образ, заяви блондинката на входа на къщата.

Днес тя е ръководител на модна марка и това е най-голямата ѝ гордост. Нарича себе си независима и успешна жена, а за да е такава една жена, трябва да е силна като мъж – стриктна, точна и коректна. Качества, които смятам, че притежавам в много голяма степен.

Смята, че мъжт е мъжкар, когато не се притеснява да показва чувствата си към една жена и тя да бъде неговата слабост.

Златка е цветен човек – изключително директна и с навика да налага мнението си. За връзката си с Благой Георгиев казва, че е повече от влюбване! Толкова обича да бъде с него, че всичко останало материално губи значението си.

Той също вече е в къщата. Благой Георгиев е футболист, играл в „Славия„, Испания, Сърбия, Германия, а през последните 11 години в Русия. Избрал парите вместо кариерата, за да осигури материално семейството си и не съжалява за избора си. Благой е избухлив, мрази интригите и лъжите, предпочита нещата да се казват така, както са – директно! Той е сериозен мъж и когато има жена до него, той е само и единствено с нея. Не обича да се рови в миналото и отдавна не обръща внимание какво говорят и пишат хората за него.

Двамата със Златка се обичат и са неразделни. В началото са пазили отношенията си в тайна, но в един момент си казали „майната му – нищо не може да ни бутне“!

Не умее да губи и до ден-днешен, въпреки 20-те години професионален спортен опит и влиза в Къщата, за да победи.

През пролетта на тази година на тази година Райкова успешно се вписа в „Като две капки вода“ и дори получи предложение за брак от своя приятел Георги, но връзката им не издържа изпитанието и се разпадна. Преди пет години Златка Райкова също бе сред участниците в Big Brother. Готова е за предизвикателствата, които я очакват в този сезон.

Гледайте целите епизоди на VIP Brother в NOVA PLAY.