Хебър се изправи днес срещу Миньор (Перник) в първия от общо два мача за тази седмица, който е част от зоналния 1/2 финал от турнира за купата на Аматьорската футболна лига. Мачът се игра на неутрален терен, а именно на стадион „Васил Левски” в Долна Баня от 14:00 часа. За съжаление загубихме с два гола, които получихме във вратата си през първото и второто полувреме, съобщиха местни фенове, станали свидетели на двубоя.

Припомняме, че горчив вкус в устата на зрителите остави срещата между двата отбора на 27 август миналата година, тогава се получи меле между феновете на Хебър и Миньор. Двете агитки счупиха предпазната мрежа и се млатиха до кръв, като  перничанин, използва и пушка, за да прекрати боя. Охранител бе със счупена ръка, имаше и ударен полицай, както и тежко ранени фенове с пукнати глави. Лекарят на Хебър оказа първа помощ на пострадалите.

Мелето стана на стадиона в Пазарджик, където имаше общо около 1300 фена, като перничани бяха не повече от 200. В крайна сметка Хебър спечели срещата с 1:0 с гол в 73-ата минута, след като от края на първото полувреме игра с човек повече.