Здравейте,

поздравления за добрия сайт най-напред. Искам да  номинирам кмета на Панагюрище г-н Белишки за „Кмет на годината“. мотивите ми са, че под негово ръководство община Панагюрище е една от най-стабилните в страната, реализират се европейски проекти и градът ни се променя към добро.

Тук е моментът да направя и едно предложение. Защо няма номинации за антиполитик на годината? Ако решите да има и такъв раздел предлагам общинският съветник от Панагюрище Станимир Велчев. Той единствен гласува против братя Дейкови да бъдат записани на стената в музея на Панагюрище. Това е голям срам за нашия град и той не заслужава да бъде общински съветник.

С уважение:

Ангел Манолов, Панагюрище

Скъпи читатели, годината отива към своя край и за втори пореден път нашата редакция организира конкурса „Кмет и политик на годината“. Нашата цел е да чуем вашата справедлива оценка и да номинираме онези хора, които наистина са се грижили за нас през 2018 г. Вашите предложения ще бъдат приемани до края на този месец, можете да ги направите като пишете в коментарната рубрика под този материал, а също така и изпратите писмо на редакционната ни поща: pzdnes@dbv.bg

В последния ден на ноември ще съобщим имената на номинираните, а в продължение на целия декември ще имате възможност да гласувате за своя фаворит, в анкета, която ще бъде качена на сайта.

Тъй като тази година е и последна от мандата на кметевете от областта ще имаме и трета категория, която ще се появява в този конкурс само в края на мандатите, в този случай – „Кмет 2015 – 2019 г.“

За категорията „Политик на годината“ могат да бъдат номинирани всички хора, които имат пряк досег с политическия живот на града и страната – местни политически лидери, народни представители, национални политици, които имат местен произход.

Вие сте на ход, очакваме предложенията ви!