Даниел и Александра Петканови ще хванат четка в ръка, за да станат част от благотворителната кампания „Звезди рисуват за децата в Стрелча“.

Бъдещите родители, които сключиха брак по време на любовния сезон на „Вип Брадър“ миналата година, ще си партнират заедно с Ники Сотиров, Софи Мариножва, Тони Стораро, Ивана, Рени и др., а събраните средства от инициативата ще бъдат разпределени между 20 деца – сираци, полусираци и деца с увреждания от общината. Над сто души вече са заявили участие в „Звезди рисуват за децата на Стрелча”, като акцията ще се проведе на 2-и декември от 14 ч. в столичен хотел.

На всеки от участниците ще бъдат предоставени материали, с които те да пресъздадат своята визия за най-малките членове на нашето общество. Организаторите – кмета на общината Стойно Чачов и съпругата му Дони Чачова очакват представители на бизнеса и политиката, както и най-популярните носителки на титлите Мисис България и Мисис Баба.

Средствата ще бъдат събирани посредством дарения, както и от таксите за участие в благотворителното събитие. Към тях ще бъде добавена сумата от събраните средства при продажбата на билети от традиционния концерт „Стрелчанската коледа“, който ще се проведе на 20 декември в Стрелча. Съпътстващата програма предвижда забавления за най-малките благотворители, които ще създадат своя обща рисунка на тема „Коледа”, която ще подарят на децата на Стрелча, съобщи „Монитор“.