На снимката: Жребият за групите в Международния детски футболен турнир „Проф. д-р Л. Цоцорков“ беше изтеглен в присъствието на малките футболисти от Италия и България и техните треньори.

Тази вечер, 3 декември, в Парк Хотел Асарел в Панагюрище  беше изтеглен жребият за мачовете в Групите в Международния детски футболен турнир „Проф. д-р Л. Цоцорков“ в присъствието на малките футболисти, техните треньори и на журналисти. В Група А с водач Милан ще се съревновават футболните отбори на Локомотив-София с №2, Оборище-Панагюрище с №3, Лион-Пловдив с №4, Черноморец-Бургас с №5. В Група Б с водач ФК Ювентурс ще се състезават футболният клуб на Олимпия-София с номер 2 в групата, Кронос-Пловдивс №3, отборът на Национал-София с №4 и Миньор-Перник с №5 в групата.

Общо 10 са отборите от набор 2008, които се състезават за купата в първия по рода си детски футболен турнир у нас, който се организира с участието на детските академии на ФК Милан и ФК Ювентус. Спортното събитие се открива утре в 8.45 ч. в Зала Арена Асарел, като мачовете в групите започват от 9.00 ч.

Входът за първия ден на турнира /4 декември/ е безплатен, а за втория, когато ще се играят полуфиналите, финалите и „Мача на звездите“, билети се продават на символична цена от 5 лв.,  10 лв. – семеен билет за двама възрастни и 2 деца.  Билети могат да се закупят от  Ивентим, а жителите на Панагюрище могат да се снабдят с билети на Хотелска Рецепция Каменград Хотел & СПА.

03панагюрище1

От ляво надясно: Ивайло Рачев, Съорганизатор на 
турнира, Георги Славчев, треньор и футболист, организатор на спортната 
част, Радослава Мечкюрева, представител Тракийски хотелиери ЕООД