Част от предметите, които ще бъдат разиграни на търг по време на благотворителния бал организиран от Сдружението на майките на деца с увреждания – „Подай ръка и подкрепи“ вече са известни. Те бяха представени от организаторите, вижте ги и вие.

Книгата на Иво Сиромахов за Ку -Ку Бенд с автограф от всички членове на групата, както и УНИКАЛНА КОЛЕКЦИЯ – пълната дискография на бенда, с изключителна колекционерска стойност.

04бенд 04бенд1

Майсторът на халките, уникалният Йордан Йовчев също подкрепя майките на деца с увреждания от Пазарджик.

04йовчев

Люси Дяковска застана зад каузата на Сдружение „Подай ръка и подкрепи“! Музикалният ангел дари за търга в петък една от статуетките на „Ноу Ейнджълс“ – най-известната и успешна поп-група в Германия и континентална Европа от близкото минало. Момичешката банда издава 5 албума, от които са продадени над 5 милиона копия.

04люси

В подкрепа на пазарджишките майки на деца с увреждания тази година застават Йордан Йовчев, Люси Дяковска, Тервел Пулев, Теди и Силвия Кацарови, Орлин Павлов, Нели Петкова, момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика и още успели и любими българи, които дариха лични предмети със сантиментална стойност. На седми декември, в 19 ч. в ресторанта на хотел „Форум“ те ще бъдат разиграни на благотворителен търг в подкрепа на членовете на сдружение „Подай ръка и подкрепи“. Заповядайте да сътворим заедно този празник на доброто, призовава водещата и част от организационния екип на събитието – Снежана Гумнерова. Цената на куверта е 30 лв.