С невероятен светлинен спектакъл започна днешният четвъртфинален мач между пазарджишкият Хебър и съперникът от Дупница – Марек. Публиката и самите играчи бяха много впечатлени от осветлението, което ги накара да се почувстват като световни звезди. Точно в такава атмосфера бяха представени съдиите и стартовите състави на двата отбора.

Още в първите минути стана ясно, че момчетата на Атанас Петров ще щурмуват здраво, а това стана ясно още с първия гейм, който Хебър спечели с 30:28. Гостите от Марек също дадоха всичко от себе си, но това не ги спаси и те загубиха и втория гейм. Победата на Хебър бе очаквана от пазарджиклии, защото съперникът ни е на осмо място във временното класиране за Суперлигата, а в двата мача, които сме играли с дупничани сме успявали да ги сразим с 3:0 гейма. Както стана и днес.

Пазарджишките почитатели на волейбола имаха възможност днес да наблюдават най-добрите осем отбора в страната. Въздухът ще се сгъсти утре, когато в следобедните часове ще станем свидетели и на полуфиналите. До момента е ясно, че Добруджа 07 ще мери сили с Нефтохимик 2010, а Хебър ще трябва да изчака и последната днешна среща, за да разбере дали ще трябва да громи Левски София или съперника им от тази вечер – Монтана.

11РезултатХебърМарек11хебър-марек 11хебър-марек1 11хебър-марек2 11хебър-марек3 11хебър-марек4 11хебър-марек5 11хебър-марек6 11хебър-марек711хеъ