Януарската игра на „Аптека Запад“ ще ви даде шанс да спечелите цяла кутия „Гриповит Имуно близалки за деца с вкус на череша“. Правилата вече са известни. Харесайте страницата и споделете тази публикация, за да участвате в томболата за новия ни продукт, който ще откриете на възможно най-ниска цена – ТУК.

17гриповит

 

След месец петима щастливци ще получат по една кутия от „Гриповит Имуно близалки за деца с вкус на череша“.

Какво се случва през студените месеци с организма на вашето дете?

Лигавицата на горните дихателни пътища е подложена на въздействието на студен въздух, когато сте на открито. Другият вариант е твърде сух въздух, когато сте в затворени помещения или ползвате климатик. Атакуват ни и микроби, алергени, които нормално присъстват във въздуха, но се засилват в периода.

В резултат на товасе нарушава балансът на лигавицата на горните дихателни пътища, а това води до отслабената ѝ защитна функция и нарушен имунитет.

Как да възстановим баланса?

Продуктът на марката Naturprodukt представлява близалки за деца съдържащи натурални екстракти, витамини и цинк, подходящи през студените и рязко променящи се месеци. В състава на близалките са включени натурални екстракти от прополис и ехинацея, Витамини D и С, както и цинк.

Те спомагат за поддържане на имунитета и адаптирането на организма през студените и рязко променящи се месеци.

Прополисът и ехинацеята са антиоксиданти и допринасят за поддържане нормалната функция на имунната система и здравето на организма, както и на горните дихателни пътища.

17близалки с аромат на череша

 

Близалки Гриповит Имуно са ефикасно и добро помощно средство за адаптацията на организма през студените и рязко променящи се месеци. Продуктът се предлага в опаковка от 12 броя близалки с вкус на череша.

Лекарите препоръчат по 1-2 близалки на ден. За деца над 3 години! Децата могат да употребяват близалките само под надзора на възрастен! Спазвайте препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка. Да се съхранява на стайна температура, на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.