Над 350 състезателки от 25 клуба от 10 държави се включиха в третото издание на международния турнир по художествена гимнастика за купа „Олимпия 74 cup“, който се проведе от 15 до 17 февруари в зала „Христо Ботев“ в София.
Грациите от СКХГ Диляна Прима – гр. Пазарджик направиха един многообещаващ старт на състезателния сезон с участието на свои две представителки – Адриана Данова и Дара Стоянова. И двете гимнастички се състезаваха в категория „А“ Девойки Младша възраст родени 2008 г. и успяха да се преборят за най – важните призови места сред оспорвана конкуренция.
Дара Стоянова, демонстрира изключителна класа и заслужено спечели три златни медала на въже, на бухалки и в многобоя и един бронзов на топка. След отлично изиграване на съчетанието си с топка Адриана Данова спечели сребърен медал и бронзов медал на въже.
Поздравления на треньорският екип в състав Величка Петкова, Уляна Айналиева, Ружа Блангева и хореограф Диди Кирова, които за пореден път ни доказаха, че след отлично проведена подготовка, много труд и постоянство в залата успехите не закъсняват!

17адриана17дара1