Кукерски клуб „Калугерово“ се представи успешно в една от палатите на панаира в Пловдив. Тукашните джумали бяха поканени, за да зарадват посетителите на Агра 2019, която в момента тече в града под тепетата. Хиляди посетители на изложението видяха и които можеха се снимаха с нашите джумали и красивити момичета от групата, похвалиха се от Информационен център Калугерово. Момичетата и момчетата за пореден път се представиха отлично като организаторите които ни поканиха останаха очаровани от видяното, благодарим за топлото посрещане на г-жа Таня Борисова, съобщиха те.

21калугерово2

Традиционният форум за агробизнесвинохрани и оборудване се провежда в дните до 24 февруари заедно с изложбите „Винария“ и „Фудтех“, съобщиха организаторите. Посетителите ще могат да се запознаят с 15 световни новости. Една от тях е биоскенерът на бъдещето – пътна карта, която проследява дали земеделски, хранителни или фармацевтични продукти са създадени според изискванията на биопроизводството, за да бъдат елиминирани фалшификатите. Биоскенерът е сред финалистите в престижния международен конкурс Bio-IT World в САЩ.
 21калугерово1
Онлайн платформа за търговия със зърно, новост в Европа, е създадена от българска компания, водена от мотива, че електронният пазар намалява разходите и пести време. Фиданки, заразени с пет вида български трюфели, и технология за създаване на трюферии в пустеещи земи ще покаже Селскостопанската академия на „Агра 2019“, съобщават организаторите от Пловдивския панаир.