Във всеки дом си има килер или място, където съхраняваме стари вещи, които ни харесват, но вече не ни служат. Идва пролет, а с нея и традиционното почистване на всички помещения, включително и килера. Ако там все още се търкаля спуканият супник, старият чайник или чашки от любимия порцеланов сервиз, който отдавна не използвате, то вече имате основа за дворна украса.

Точно сега е моментът да прочистите и градината, като в нея оформите бъдещите кътчета за отмора. След като почистите треви и храсти, можете да обособите и площадките, където ще обособите кътовете за четене, хранене или занимания с хобито.  И точно там ще можете да подредите вещите, с които все още не ви се разделя. Този път те няма да изпълняват своите обичайни функции. Ще ги превърнете във вази или ефектни свещници.

Така няма да страдате ако вятърът ги повали и счупи, а в същото време ще имате винтидж изглед, който ще ви радва. А ако не ви се ще да ги оставите на открито, все още има време да поставите в тях луковици от пролетни цветя и да ги подредите в дневната и хола.

21пролетни цветя6 21пролетни цветя7 21пролетни цветя8 21пролетни цветя921пролетни цветя3 21пролетни цветя4 21пролетни цветя521пролетни цветя 21пролетни цветя1