С победа от два на един приключи днешният мач на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик, където премериха сили отборите на – водача в Трета Югозападна лига – „Хебър“ и гостуващият, втори в класацията, отбор „Оборище“ – Панагюрище. В първото полувреме зелените показаха своите възможности и желанието си за победа, които бяха материализирани от Даниел Пехливанов още в началото на срещата.

Като по учебник Даниел Пехливанов вкара втори гол на „Оборище“ малко след старта на второто полувреме, което „извади“  от играта панагюрци. Още повече, че състезателят Георги Стефанов от „белите“ успя да вкара гол, но той не бе зачетен от съдиите, които миг по-рано свириха „засада.“

Малко по-късно бе контузен Андриан Краев, той поигра на куц крак и бе заменен около двадесет минути след началото на втората част от мача. Като цяло играта на зелените бе по-добра в първото полувреме, във вторите четиридесет и пет минути те сякаш се поуспокоиха от резултата.

Георги Недялков пропусна за трети път да разтегне мрежата на „Оборище“ като не успя да реализира великолепна възможност в 69-тата минута. Централният нападател пропусна и втори такъв шанс само три минути по-късно. Въпреки това „Хебър“ продължи да доминира осезаемо, до момента, в който бе сюрпризиран от дузпа. Тя беше отсъдена в полза на „Оборище“ в осемдесет и петата минута на мача и бе реализирана от Георги Нетов с неспасяем удар.

При резултат 2:1 интригата се върна на терена петнадесет минути преди финала на срещата, но „Хебър“-ци продължиха да държат юздите на играта и тя завърши при този резултат. Новите три точки ни доближават до мечтаната „промоция“ във Втора лига, в този смисъл мачът беше от изключителна важност за „зелените“ и те успяха да си извоюват победата.