След тежък мач тимът на Хебър не успя да се наложи над волейболния отбор на Нефтохимик, в първата среща за финала на Суперкупата. Гостите демонстрираха надмощие в първата част на играта и спечелиха гейма с 25:16.

Хебър получи мощната подкрепа на публиката в спортна зала „Васил Левски“, като голяма част от феновете гледаха мача с директно излъчване в заведение Хевън. Залата се оказа тясна, за да побере всички желаещи да станат съпричастни с отбора.

Вторият гейм бе спечелен от „тигрите“ с 25: 21. Гостите демонстрираха висок спортен дух и показаха, че са решени да изкопчат победата още в Пазарджик. Те вкараха напрежение в играта като поведоха мощно в третия гейм и не дадоха шанс на нашите волейболисти да обърнат резултата. Съперниците от Бургас взеха гейма с 25: 18.

Четвъртият гейм не промени хода на събитията и показа, че поредицата от лични грешки е най- лесният път към загубата. Загубихме гейма с 19:25.

Предстоят ни още четири срещи, които ще определят и крайния победител. Утре в 18.30 ч. започва втората домакинска среща с Нефтохимик. Бъдете в залата.