Иска ви се усмивката вече да не е повод за притеснения, че ще оставите след нея дълбоки бразди по челото, очите и устните? Искате да се усмихвате колкото и когато си пожелаете!

Модерните изследователски козметични лаборатории години наред са поставили намаляването на състаряването на кожата на пиадестал и целенасочено работят за все по изчистени и качествени продукти, които видимо намаляват мимическите и не само бръчки по лицето.

Типове основни бръчки и козметика за тях

Пачи крак

Досадният тъй наречен „Пачи крак“ е свързан с увисването на клепачите и се образува от свиването на очите, като няма опция, в която да се измъкнем от естественото му образуване. Този тип бръчки прави погледа вял и изкуствено тъжен, което ви кара да изглеждате доста над годините си. От него умело можем да се отървем или поне да го намалим, с кремове и серуми за околоочен контур с интензивна хидратация за еластичност на кожата около очите.

На челото

Хоризонталните бръчки по челото, които се образуват от ранна възраст и с времето стават все по дълбоки, карат лицето ви да променя формата си и да изглежда провиснало. С интензивен нощен крем, който да попива дълбоко, докато лицевите мускули са отпуснати, е идеалният продукт за този тип бръчки.

Около устните

Годините няма да пощадят и ъгълчетата на устните и ще ги накарат да сочат надолу. Колко и да се усмихваме, при спокойно лице, изражението ни придобива сърдит и неприятен характер. За да избегнем всичко това, е добре да използваме дневен крем за дълбока хидратация и подходящ за типа ни кожа, който да е поддържа еластична през целия ден.

Почистване

За цялостният здрав външен вид на кожата е добре тя да бъде почистена с подходящ продукт от избраната серия. Препоръчваме ви доказани марки като La Roche Posay. И едва след това според инструкциите за употреба, да бъдат нанесени козметичните помади, подходящи за частта от деня и сектора, за който са предназначени. Не правете компромис с качеството на козметиката, защото вашето лице издава настроението ви и кара хората да ви запомнят