Пазарджиклийката Надежда Александрова, която е най-младият участник в „Гласът на България“ стигна до финалната права. Идната неделя момичето с невероятен глас ще трябва да премери сили с останалите трима – Атанаса, Иво и Тино. В момента във фейсбук на страницата на предаването тече и надпревара, там межете да подкрепите пазарджиклийката – ТУК

„Гласът на България“ мога да определя като едно израстване. Всички концерти са запомнящи се. Карат те да повярваш повече в себе си. Аз имам много сериозна сценична треска и с всеки следващ концерт се чувствам по-спокойна.“- довери пазарджиклийката. „Сценичната треска има различни измерения за всеки, при теб как е?“ – попита водещият. „Боли ме коремът, гласът ми трепери и се чувствам разколебана“ – разказа Надежда на Антон Хекимян в „Тази сутрин“, където бе гост заедно с останалите финалисти.

„Семейството ми и Михаела, са хората, които най-много ми помагат. И тъй като Михаела е постоянно с нас, искам много да благодаря точно на нея.“ – каза още Надежда Александрова в студиото на „Тази сутрин“.