В последното предаване „Шоуто на Слави“ по бТВ тази вечер водещият Слави Трифонов обяви два нови проекта – телевизионен и политически. Телевизионния проект ще се нарича „Седем осми“ – по името на продуцентската компания на Трифонов, и ще стартира от 15 септември, обяви той, но каза, че допълнителни подробности ще има на по-късен етап. Политическият проект ще се казва „Няма такава държава“. А неговото мото ще бъде „Силата е в истината“.

„…Ще създадем собствен телевизионен продукт и ще го стартираме след 15 септември. Къде и как, ще разберете, уважаеми зрители, сами, вярвам в това. Засега уточняваме всички технически параметри, затова мога да ви кажа само как ще се казва този проект – ще се казва „Седем-осми“ и ще стартира след 15 септември. Неговият девиз ще бъде „Силата е в истината“. Но това не е достатъчно. Аз и моите колеги бяхме инициатори на референдум, на който гласуваха 3,5 млн. българи, а политическата класа се подигра с нас. (…)
Уважаеми зрители, аз съм последователен и никога не се отказвам по средата на пътя, затова ще създадем политически проект, който ще се казва „Няма такава държава“, чрез който по законен начин всички решения на референдума ще бъдат превърнати в закон.“ – каза в последното предаване Слави Трифонов.